Kategorija

AC Power Adapter Polnilec za Sony DCR-PC6, DCR-PC8, DCR-PC9, DCR-PC101, DCR-PC103, DCR-PC104, DCR-PC105 Videokamera Handycam

Novo

€6.83

€7.58

-9 %

Na zalogi

Oznake: firmware imax b6 ac, lučka makita, kamera handycam, delta plc, impulz 3d ps5, 84v polnilnik, pujimax, polje primeru, dewalt polnilec, videokamera sony hendicam.

Prosimo treba Opozoriti, da je ta Postavka je Več Package Izbiri, Bomo Ladje, Paket za Vas, Po vaši Izbiri.Prosimo, C hoose C arefully.

Spodaj Si Lahko ogledate Specifikacija AC Napajalni Adapter za Polnilnik in Baterijo, Polnilnik:

NAPAJALNIK je Namenjen za napajanje Neprekinjeno Moči za Vaš Fotoaparat ali kamero, Vendar ne More Polniti.

Zamenjajte Številka Dela:

Sony AC-L10, AC-L10A, AC-L10B, AC-L10C

Sony AC-L15, AC-L15A, AC-L15B, AC-L15C

Sony AC-L100, AC-L100B, AC-L100C, AC-L100D

Ta komplet Omogoča Moči vaš Fotoaparat iz električne Vtičnice.Uporabno za Dolgotrajen Studio Strelja, ne da bi Morali Neprestano Zamenjati in Napolni Več Baterij

NAPAJALNIK je Namenjen za napajanje Neprekinjeno Moči za Vaš Fotoaparat, medtem ko Prenos Slik na Računalnik, za Podaljšano Delo v Studiu, ali Pa Pregledovanje Slik, medtem ko je Povezan na Vaš TV ali VCR.

100% novih Visoko Kakovostnih Generičnih (Non-OEM) NAPAJALNIK

100% Združljivost z Izvirno

AC 100-240 V - Napravo lahko Uporabljate Kjerkoli na Svetu

Po vsem svetu Vhodna napetost: AC 100-240V, 50/60Hz

Izhod: DC 8.4 PROTI 1.7

1-Letno Garancijo, CE in Kitajska CCC Certified

Stanje : Novo Blagovno Znamko

Varstvo: Preprečuje prekomerno polnjenje in kratkostična Zaščita.

Paket Vključuje:

1x NAPAJALNIK Polnilnik

1 x "ZDA/EU/AU/UK" Napajalni Kabel, Kabel (poslali vam Bomo plug glede na državo)

Korak: Priprava napajanje

1 Odprite DC priključek Pokrovček in Priključite Napajalni Adapter Priložen Kamere na DC priključek z Vtičem je Oznaka Obrnjena navzgor.

2 Priključite NAPAJALNIK Napajalni Kabel za NAPAJALNIK za izmenični Tok.

3 Priključite Napajalni Kabel na Zidno Vtičnico.

Če ne boste Zadovoljni z Izdelkom,Ga Lahko kadar koli stopite v stik z nami,vam Bomo povrnili Celotno Denar ali Pošiljanje novega, kot Zamenjava za vas.

USB-Napajalnik je Namenjen za napajanje Neprekinjeno Moči za Vaš Fotoaparat ali kamero, Vendar ne More Polniti.Nadomešča Sony AC-L10, AC-L10A, AC-L10B, AC-L10C, AC-L15, AC-L15A, AC-L15B, AC-L15C, AC-L100, AC-L100B, AC-L100C, AC-L100D NAPAJALNIK za izmenični Tok.Ta komplet Omogoča Moči vaš Fotoaparat iz USB Vmesnika .Uporabno za Dolgotrajen Studiu ali na Prostem Strelja, ne da bi Morali Neprestano Zamenjati in Napolni Več Baterij Naši Edinstven Design Adapter je zelo Priročen in Praktičen za to Dolgo Časa Snemanja med Potovanjem ali na Prostem., to Lahko Hranijo za Nujne primere, Pripravite sami, Deliti s svojimi Partnerji, Družine, Ljubitelji, Poskrbite, Da boste Nikoli Zamudili Dragocene Trenutke.

Da Bo Vaše Kamere Delujejo Bolje, Prosimo, uporabite 5V 2A(izhod) Vrata USB.Lahko napolnite Z USB Polnilnik, Avto Polnilec, Zunanje Baterije ali druge Naprave Z Vrati USB (5V, 2A-4A), Vam Daje Več Možnosti

Predstavljeni z Več-Polnjenje, Kratkega stika, Visoke Temperature, in Prenapetostna Zaščita.

Napajanje USB Vhod: 5V, 2A-4A (Vsaj 2A Toka,do 4A, če je potrebno);Izhod: DC 7.6 PROTI-8.4 V, Vse Dolžina Kabla: 150 CM; Povežete Neposredno na Moč Banke in Vam ni Treba Skrbeti, ki Teče Iz Baterijo Več.

Priključite neposredno na električno Banke, da Zagotovi Svoje Kamere Stabilne Moči.Lahek in Prenosen, Ki je Načrta za Priklop Mobilnih Moč Suppy Ko Dolgotrajen Studiu ali na Prostem Poganjki Brez Skrbi, Prekinili Fotografije.

Paket Vključuje:

1x USB Power Adapter za Polnilnik

Opis:

1. DC Kabel Pogon ne samo, da Lahko Vlogo za izmenični Tok, vendar Slso lahko Učinkovito Zatreti Harmoničnih Tokov.

2. Visoko Kakovost Sekancev, DC Inverter Učinkovitost Konverzije.

3. Dobro Stabilnost, Visok Izhodni Tok, Nizko Statični Tok.

4. Lahko napolnite Z USB Polnilnik, Avto Polnilec, Zunanje Baterije ali drugih Naprav Z USB Vrata, Vam Daje Več Možnosti

5. DC Prenos kabel, za Digitalno Kamero Napajanje, Mobilne Moč: 5000-30000 Ma, Enakovredno Število Kamer Novo Baterijo; Ko Vklopite Bliskavico, če želite Fotografijo ali Video, ki Zagotavlja Neprekinjeno Napajanje.Izboljša Stabilnost Fotoaparat Dela.

Opomba:

1. Da Bi vaš Fotoaparat Deluje Najbolje, uporabljamo Visoko Kakovostne za Premikanje Napajanje, Mobilne Moči, Potrebe za Izhod 5 voltov 2/4A Tok.Ko se Napajanje ali Trenutno ni Dovolj, ne moreš Ustrelil Ven, Prosimo, Izberite Vsaj Bolje Tok.

2. Mobilno Napajanje ima Samodejni način Mirovanja in Zapre.

3. Ne Uporabljajte Računalnika, USB, Ker Računalnik USB 2.0 Izhodna Napetost je Večinoma 5v, Ampak Trenutno je Manj kot 500mA Tok.

4. Kamero uporabite za Dolgo Časa, Nastavite Fotoaparat Čas v Pripravljenosti, da Najdaljši Čas v Pripravljenosti, Če ne boste Zadovoljni z Izdelkom,Ga Lahko kadar koli stopite v stik z nami,vam Bomo povrnili Celotno Denar ali Pošiljanje novega, kot Zamenjava za vas.

Mikro-USB Polnilnik za Baterijo 1. Mikro Vhod: DC 5V

2. Izhod: DC8.4V, 400-600 ma; Za 7.0 Proti-7.6 V Litij-ionsko Baterijo Fotoaparata Pack

3. Potrjeno: CE in Rohs

4. Velikost: 85 x 48 x 20 mm

5. 20 mm, Ultra Slim Design, Prefekt za Potovanja in Domačo Uporabo, Prenosni in Priročno za Izvajanje.

6. Konstantnim tokom Kontrolo, da se Prepreči Nad-Napetosti, Nad-Polnjenje, kratkostična Zaščita.

7. Lahko napolnite Z USB Polnilnik, Avto Polnilec, Zunanje Baterije ali drugih Naprav Z USB Vrata, Vam Daje Več Možnosti

8. Z LED Indikator za Prikaz Polnjenja Baterije Stanje.Ko je Polnjenje,LED-Indikator pa bo Pokazal Rdeče, Ko se Zaračuna v Celoti,LED-Indikator obarva Zeleno.

9. Teža: 30G

Paket Vključuje:

1x USB Eno Polnilnik (Brez Baterije)

Inteligentni Polnjenje Da,
Uporaba Fotoaparat
Hitro polnjenje Da,
Vrsta USB
Blagovna Znamka Sončno-soba
Paket Da,
Zaslon Da,
Številka Modela AC-L100

Napiši mnenje

AC Power Adapter Polnilec za Sony DCR-PC6, DCR-PC8, DCR-PC9, DCR-PC101, DCR-PC103, DCR-PC104, DCR-PC105 Videokamera Handycam

AC Power Adapter Polnilec za Sony DCR-PC6, DCR-PC8, DCR-PC9, DCR-PC101, DCR-PC103, DCR-PC104, DCR-PC105 Videokamera Handycam

Prosimo treba Opozoriti, da je ta Postavka je Več Package Izbiri, Bomo Ladje, Paket za Vas, Po vaši Izbiri.Prosimo, C hoose C arefully. Spodaj Si Lahko ogledate Specifikacija AC Napajalni Adapter za Polnilnik in Baterijo, Polnilnik: NAPAJALNIK je Namenjen za napajanje

Podobni izdelki

Izdelek je uspešno dodan primerjava izdelkov!